Cumpănașu drama-queen

Neața! Și-a mai anunțat cineva candidatura? Pulea Spătaru mai lipsește și e lista completă.
Mă uitam pe știri și-l văd pe cumpănașu în câteva. A făcut el miting mare, a venit și cu gardă de corp, să-l apere de pensionarele care vroiau să-l giugilească. Ăsta este exact exemplul de politician care se va băga în orice situație, nu pentru a o rezolva, ci pentru a ieși în evidență. Un fel de “drama queen” al mahalalei. Se va folosi de orice pentru a se mai ridica puțin în ierarhia profitorilor. A apărut pe ecrane cu oricine putea să-l facă popular. Un exemplu de rebut ieșit din fabrică și dat spre folosință.  Lupta lui pentru aflarea adevărului ar fi putut fi justificată în continuare de tragedia familiei, dar în condițiile date, el se folosește de aceasta pentru o poziție în lanul de porumb.
Un politician se va folosi întotdeauna de orice mișcare în spațiul public, o va pipera cu ceva conspirații și se va înfășura cu ea, dacă asta îi va aduce câțiva alegători în plus.
Nu știu voi, dar eu chiar m-am săturat de orice terchea-berchea care se crede candidat favorit. Doar doi dintre candidații la prezidențiale merită să fie băgați în seamă și puricați în văzul lumii.  Restul sunt frecție la picior de lemn!
Bună dimineața, frumoșilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: