Mergeți la vot

Neața! Profit de această cafea să vă aduc aminte că trebuie să mergem la vot.
În 2014, din peste 18 milioane de votanți, au votat aproape 10 milioane. Eu sunt curioasă restul ce-au făcut! Sunt sigură că, cei care nu au ieșit la vot, sunt exact ăia care au mereu ceva de spus referitor la politică, la cât de prost merge totul în România, la cât de inutili sunt conducătorii aleși sau cum încearcă străinătățurile să ne subjuge. Da, am înțeles, nu toți avem perspectivă, dar vă rog eu mult, când mai vorbiți cu cineva despre politică, întrebați și cu cine au votat și de ce.
Am zis-o de multe ori, dar o voi tot repeta: mergeți la vot ca să nu fiți nevoiți să deveniți și voi diaspora. Nimeni nu pleacă de prea mult bine. Nimeni nu mănâncă covrigi trei zile doar pentru că nu-i mai plac sarmalele.
Și să revin la vot, argumentul cel mai potrivit pentru a convinge pe cineva este că nu votează numai pentru el, ci și pentru urmașii lui. România trebuie să evolueze, iar asta se va întâmpla numai prin îndepărtarea actualei puteri.
Prioritățile nu s-au schimbat, dar psdeul a ales să se ocupe de legislație, în loc să vindece sănătatea, educația și infrastructura. Eu i-aș trimite la școlile cu buda în curte, la spitalele cu mucegai pe pereți, să mănânce mâncarea pacienților și să meargă pe jos între localități, să înțeleagă cum trăiește cetățeanul care l-a ales. Poate atunci vor înțelege care sunt adevăratele probleme ale românilor. Poate atunci vor decide să facă dracului ceva!
Mergeți la vot și convingeți pe toată lumea să meargă! Psdeu avea 3 milioane de votanți, acum s-au divizat, spre avantajul nostru! Suntem mai mulți ca ei! Și mai hotărâți!
Bună dimineața, frumoșilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: