13 septembrie 2019

Ia zi Liviule, cum e vremea p-afară? Am auzit că ți-ai aerisit cariile pân’la tribunal și-napoi. Te-ai făcut gigea și te-ai înjurat cu biblia, că doar nu te-ai dus să-i recunoști traficul de influență lu’ zgonea. Mazăre ce zice? Tot la chiloți coase? Am auzit că vrea și ăsta la tribunal, cică e ilegal să-l judece în lipsă. Vrea din nou proces. Iar fumează pene de puțangutaur, că numai așa-mi explic inorogii de-i ies pe gură.
Da’ hai să-ți zic de Moleșcanu, noul preș-de-senat. I-a tras veorica un lamwie peste ochi lu’ Tări, că i-au ieșit lu’ ăsta nucile pe gură. De draci, a mai băgat rapid un divorț, să le arate el cine poartă nădragi în familie. La ce aud, e posibil să rămână singur în partid, atunci să vezi râsu-pișu național, că se comportă ca un plod răzgâiat. Acum așteaptă citație, cică-l dă Moleșcanu în judecată, că nu-i frumos să plece așa cu deștu-n cur. Zicea că se visează dictator în banana land, deși mie îmi aduce puțin cu stalin land, dar e doar o părere.
Și că tot vorbeam de fosile, să vezi ce tupeu pe iliescu-măi-dragă! Vrea bani pentru aniversarea revoluției.  Nu-i ajung banii de îngropăciune, pun pariu că și-a comandat piramidă. El să fie sănătos, că-i construim noi una din bordurile lu’ firea, numa’ să ne promită că nu mai iese din ea. Au găsit ăştia prin Canada rămășițele unei păsări cât un avion, și m-am gândit direct la el, poate le dă descrierea și perioada exactă, că el se juca cu puța-n țărână pe vremea dinozaurilor, ftlng!
În rest, veorica propune monștri, iohanis îi respinge și o trimite la evaluare, un soi de ping-pong-pung. Se apropie moțiunea de cenzură și oricât s-ar găinăța vita că ea are majoritatea, i s-a cam crăpat tencuiala de la divorț. O să-i pocnească cocu mai ceva ca roțile la tarom dacă o dau ăștia jos. 
În fine, astea au fost noutățile, în caz că ai stat aplecat la ora de știri. Te mai dor genunchii? Te mai dor șalele? Să te doară, mă! Hai, te poop, fmm!

2 thoughts on “13 septembrie 2019

  1. Fata draga, m-ai ucis cu penele de putangutaur, am intrat in crampe :)) Din pacate nu-i pot traduce textele tale sotului, care in seara asta a crezut ca lesin, la propriu, de atita ris!
    Astept zilnic cu nerabdare sa-ti citesc postarea, ma relaxeaza si ma binedispune grozav, chiar daca subiectul de cele mai multe ori e amar. Umorul ne-a ajutat intotdeauna pe noi, romanii, sa supravietuim vremurilor grele. Continua sa scrii in stilul tau savuros, ca pina acum. Ajuti in felul asta pe multi sa mai uite de cenusiul zilelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: