Veorica, corturile și chelia

Bună dă dimineața, duamnă Veorica! Am zis să vă scriu azi, de sfânta duminecă, să vă delektați cu cuvinte dulci dă la captală dacilea. Ios bine, sănătoasă, tot cu căpșunili mele. Am loat o pauză dă la skris, mai aveam nește persici de gemuit să vă trimit, să le dați și la psdiștii dumnivoastră, să să gemuiască și iei.
Aud k vreți să ne extindeți perioada de nregistrare păntru vot la toți căpșunarii din străinătățuri. Bravo, duamnă, pupavaș broșea din pept! Să apuce cu tonții dă votat cea mai femeie prim-preșădinte dă țară. Văz k iohanis să visează cu statu în buzunar, că zicea aschilambicu ăla de Vifor că face numa rău k vă blokează legile și guvernu. Și nea Norică râdea ca mimoza că vă alergați k tom și jerry, că mai bine vă loați o cameră la coceni dacă vreți să vă mozoloți.
Ce făcură duamnă ăia cu corturile matale? Bagsamă că și la mamele lor acasă tot așea face! Ie bine că iați dat pă mână miliției, și că le faceți plângere. Să nul uitați pă ponta că și iel va atacat la siguranța națională. Lasă făi mămică, că acuma îl ai pă nea Prohab-Belitus ăla aproape, bine că vă mpăcarăți și îl pupai pă chelie, vă apără iel dă oamenii ăia care vă făceau cu ou și cu oțet. O săl loați și pă pleșcoianu în sondaje, că prea se dădea erect că iel e vîrfu la prezedențeale. Ios curioasă ce mai face nea Tări ăla după cea divorțat dă psdeu tău, că tot aud bârfe pă radio Șanț că joacă măgaru ntre oi cu colegii dă breaslă. Poate ei să meargă și pă sârmă cu actorul lor, că io tot pă tine pun ștampila.
Io vă doresc supcese multiple la Cexu de luni, să ieșiți cu capu sus, ca ntotdeauna.
V-ă poop șî v-ă respekt.

Semnat,
O căpșunăreasă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: