8 septembrie 2019

Liviule ți-a dat morcoveață din America cu #muiepsd, că nici cu gargară de aghiasmă nu te cureți. Nici plozii tăi n-au scăpat, v-a pus poza la intrare cu o legătură de usturoi lângă, să țină psdiștii la distanță. Asta era știrea mai importantă, da’ tu oricum n-ai drum prea curând p-acolo!
Și să-ți zic de psdeu tău, căruia în curând o să-i cântăm “veșnica nepomenire”, că veorica devine, pe zi ce trece, o încântare pentru orice cioclu. Ba îl reclamă pe Iohannis, ba îl amenință pe Puiemonta, nici ea nu-și mai vede cocu’ d-atâta treabă! Ea zicea că peste tot lumea o iubește, de până și pe corturile de campanie s-au exprimat iubăreții. Să-mi pocnească cureaua d-atâta râs când am citit că “atacul la prim-ministru este atac la siguranța națională”! Mâine-poimâine auzim odă pentru veorica cu “valoarea mea”! Până și puiemonta o ironizează pe unde apucă, cică sare din lacul Videle în puțul(ica) dragnea, parcă așa zicea.
În fine, Fifvor e nerăbdător să plece de la guvernare, dacă trece moțiunea de cenzură. Iar lu’ Tări îi tot pun coarne colegii de partid, cică el ar fi fost primul cu adulterul. Nici Muleșcanu nu pricepe ce-a văzut ăsta la diaconu. Bag’samă că nu i-a văzut filmele, c-ar fi înțeles și el de ce trag clopotele. A, că era să uit, ministrul muncii, budigăi sau cum dracu’ l-o chema, a zis că el numără zecile de mii de kilometri asfaltați, în timp ce Iohannis caută frimituri electorale. Io cre’că și ăsta-i pe aceleași ciuperci ca pleșcoianu, că și ăla se vede primul în toate sondajele făcute cu curu’!
În rest, tu ești bine? Mi-ar plăcea să nu, da’ măcar ești deținut! Ah, ce bine sună deținutul Liviu Dragnea! Hai, te poop, fmm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: