12 august 2019

Liviule, să vezi ipocrizie pe pzdiștii tăi! Iese Fifvor să cânte la teveu șlagăre de mulțumire către protestatarii din #10august! Le-a mulțumit cetățenilor pentru protestul atât de civilizat și pașnic, ftlng! A adus în discuție și de tentativele de instigare la violență, dar și de cele de politizare a evenimentului! Aham, iar el lăsase politica la veorica-n coc când a scris discursul ăsta! Apoi a zis că-s mulți oameni în MAI care-și iubesc și respectă meseria, și mi-a adus aminte cu câtă iubire au aruncat anul trecut în Piața Victoriei, de se sufocau pe capete! Au arătat atâta dragoste că s-a lăsat cu victime, iar vinovații stau într-un sertar la adăpost, să nu-i tragă curentul de Jilava!

Îți amintești, Liviule, acu’ un an când ai trimis țestoasele cu cisterne? Îți tremura mustața-n cur când vedeai câtă lume vă dă #muiepsd, fttngstf!

Cel mai mult mi-a plăcut mesajul pentru veorica, scris mare și citeț pe clădirea guvernului! S-o găsi cineva să-i citească și ei, poate chiar să-i și explice ce-nseamnă!

Ehee, Liviule, încep să se vadă diferențele de când nu mai ești tu la butoane! Și ne place! Da’ nu plânge, îți trimit ceva poze de la protest, să vezi oameni frumoși ce ai unit! Hai, te poop, fmm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: