9 august 2019

Ce făcuși Liviule? Te-au plictisit băieții ăia atât de tare, și te-ai gândit că vrei la tribunal? Dacă tot nu te mai cheamă ei, te duci tu, nu? Nu știam că și deținuții au drepturi d’astea politice! Bag’samă că ți-ai lăsat tu niște portițe, te pomeni că ieși mai devreme și-ți ceri locul înapoi! Că de scaune moi cre’că te-ai tot săturat! Ți-l vrei p’al tău, ăla cu capac și cu gaură, că tot dai pe lângă de când îți tremură genunchii!

Bă, da’ a vorbit tuta aia ieri, de ziceai că-i doctoră-n numerologie. Arunca cu milioane peste tot prin ministere. Dacă tot ați frecat-o la rece atâta vreme, acu’ vine și ne aruncă în ochi cu ce schimbări ai promis tu la-nceput! Cică se ocupă de dezvoltarea armonioasă a tuturor structurilor de stat! Ptiu, că habar n-are ce-nseamnă, da’ doar ce-a învățat să citească corect după fițuici, și crede că noi punem botu’ la logoreea ei! Vrea să dea închisoare pe viață pentru criminali, violatori și pedofili, după ce i-ați eliberat voi anul trecut pe toți! Păi, e frumos? Simțeai tu că ți se apropie sorocu’ și d’asta îți tot cereai iertare la toate scursurile, z’gura mă-tii de căcat!

În fine, Tări și cu Puiemonta au început s-arunce cu #muiepsd în sincron, de-a început veorica să lase dâre maro în urma ei. Păi, cine-i mai aprobă ei ordinele primite? Or s-o mănânce ăștia-n parlament cu fulgi cu tot! S-aude și că d’alde or să iasă de la gurvernare, și rămâne și fără 4,2 din ăia 7 cât spera să ia la prezidențiale.

În rest, tu nu vrei președinte? Văd că oricine poate candida în ziua de azi, c-așa-i în democrație! Care cum se trezește, vrea la Cotroceni! Și tu ești la bulău! Ah, ce bine a sunat ultima! Hai, te poop, fmm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: