16 august 2019

Liviule, te mai caci pe tine, mă? Aud că ți-ai aranjat să-ți rămână teldrumu la mă-ta-n Teleorman, poate-poate scapi cu vreun plocon la judecători! Ce-a dracu-i pielea pe tine! Da’ nici Tări-4,2-neveste nu se lasă mai prejos,o dă la-ntors cu bugetul,cică-i construit pe baze ștințifico-fantastice. A uitat că îți ținea pixu când îl scriai, ftlng! Se aude că negociază ministere, altfel renunță la guvernare, pe motiv de impotență! Acu’ nu se știe dacă el chiar vorbea despre guvernare, că-l știm toți cu scârțâit în pantaloni. Eh, îl lăsăm să se lingă-n continuare cu Puiemonta, că și ăsta ce-i mai spurcă pe pzdiști, începe să mă-ntreacă!
Mă, da’ să-l vezi pe nea bretonel-discotecă ce te plânge, să mă piș pe mine de râs! Ăla când deschide gura, îi iese câte-o balegă! Până și pe Manda l-a făcut chiparos, că nu știa cum altfel să-l jignească!
Ș-acu să ți-o iau pe vita șefă care se vede preș-e-dinte! Neconflictuală cum o știi, i-a scăpat un porumbel ieri, de i-au ieșit fulgii pe nas! Cică ura vine la pachet cu solidaritatea! Coaie, asta când învață cuvinte noi, ne lasă pe toți crăcănați! Zicea ea că tre’ să le vorbească mai mult cetățenilor, dar s-a fofilat la Botoșani! A auzit că iar tre’ să alerge pe tocuri, și ultima dată a avut bătături și după urechi! Ea zice că se luptă, că-i puternică, da’ nu s-a prins încă de ce o jignește lumea. A motivat că a fost femeie, de parcă o mai crede cineva. Acu’ e numa’ bună de muls, dacă mă-ntrebi pe mine.
În rest, aflu că absolventa ta e ditamai femeia de afaceri. Și-a tras cabinet de mediere, după ce s-a școlit anul ăsta. Aveam pretenții, să-ți spun sincer! Nu i-ai mărit și ei alocația cât pentru un hotel! Or s-o râdă toate pzdistele cu medierea ei cu tot!
Tu tot cu imodium îi dai? Cre’că le mănânci ca pe tic-tac deja! Să-ți trimit un dop de cadă?
Hai, te poop, fmm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: