31 iulie 2019

Hai, Liviule, zi-mi că încă te caci împrăștiat! Am nevoie de-o veste bună! Ceva dinți lipsă, nasu’ spart, vreun ochi vânat? Măcar hernia aia sper să-ți fwtă existența, că noi încă ne luptăm cu greutățile create de tine! Până și nea Prohab scoate capu’ zilnic și mai scuipă câte un #muiepsd! Zicea ceva că se simte folosit și aruncat la gunoi! Mda, unii îl mai aruncă și-n wc, dar ce știe el!
S-o vezi pe veorica ce ți-l împinge pe Bretonel la tăiere, în timp ce ea iese prin dos! Nu-i plac întrebările, ci doar discursurile! Așa, și discotecă ăsta s-a apucat să cânte că ăia care țipă se împotrivesc schimbărilor, că ce-ar mai fi făcut ei dacă nu țipam noi. Mmm, ce-și merită și ăsta!
În fine, pzdiștii mișună când la deal, când la vale, s-au conformat și au lăsat-o pe tută să rumege singură. Ea nu știe altceva decât că România nu e țara infractorilor! Nu e! E țara condusă de infractori! Dar uite, există speranță de când cu tine la bulău! Și când a zis că nu ne-ar ajuta demisiile lor, așa i-aș fi băgat niște belciuge-n nas și i-aș fi explicat că numai fără ei se poate îndrepta justiția!
S-o fi văzut ce maro era la cur după Cex, că-i e frică de 10 august! Tot o dă cu încrederea în ministerul de interne și ea-l pune pe fifor acolo, alt lingău incompetent!
Liviule, mare noroc am avut când ai ales-o p’asta! Păcat de tragediile întâmplate și martirii sacrificați pentru a vă îngropa! Dar nu mai e mult, și vă băgăm de unde ați ieșit! Te cac pe tine și pe tot neamul tău de kkți, fmm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: