Cremenalitate și corupție

Bună dă dimineață, duamna Veorica! Da’ ce ma-ți empresionat ieri la tribună sau scenă, acoloșea unde v-ați urcat să vorbiți la bețele alea! Frumos a-ți mai cetit! Și corect, că meam scuipat în sîn să nu vă dedeochi! Cum ziceați dumnivoastră că sînteți mumă și fumeie, cu grije dă copi! Așea ie duamnă, că nu mai noi știm ce greu să fată și să crește! Să aibe cine să ne deie un pahar dă apă la bătrînețe!
Da’ mea plăcut cum zîceați dă cremenalitate și vinovați! Ați vorbit cu colegii dă partid bagsamă, să nu să supere că vorbiți dă iei! Aia cu lupta cu corupția era pentru nea Liviu, că tare bine-i prinde la răcoare pă căldura asta!
La-ți nimerit și pe Vifor ăla la interne, că iel ie bun la pază și protecție, și pare dă-ncredere! Săi dați și epoleți dăia, să fie și iel general dăla ca toți psdiștii matale!
Aud că va-pucați dă autostrăzi din nou! Să ma-nunțați cîn le termenați, să unflu roțile la bolid, să viu și io să mă dau pă toate!
Și broșa aia dîn pept cu cristali zvarovski crecă iera, că lucia mai ceva ca cocu dă la spate! Duamnă, io vă zic so țîneți tot așa, că tare bine o să vă prindă la Coceni! V-ă poop șî v-ă respekt, nițel mai moale căi sezonul persicilor la căpșuni aciliea!

Semnat,
O căpșunăreasă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: