29 iulie 2019

Liviule, să-ți trimit niște genuchere, că ce-ai primit pân’acu a fost așa, de aperitiv! Știi tu, legile alea de le-ați stricat voi, alea de au ca scop să vă salveze pielea vouă, au adus victime! Sunteți la fel de vinovați ca cei ce le-au comis!
Vita aia analfabetă care păpa din același jgheab cu tine, a dat cu copita-n plăcintă și vrea referendum să modifice iar legile justiției! Io mă tot întreb ce căcat fumează asta, că nu-mi explic cum dracu îi vin ideile astea! Pare că nu-i mai suflă nimeni în cur în ultima vreme! Vine cu discursuri politice și face pe circara șefă, iar când ăla care are dreptul să lanseze referendum îi dă bobârnace și cere ce am cerut noi, sare la bătaie de zici că a tras-o de coarne!
Io-ți zic, tu ai tăiat scândurile pentru îngropăciune, da’ asta bate cuie mai ceva ca un tâmplar! Își clădește campania electorală pe tragediile create tot ce voi! Noi ne-am strâns, așteptăm să dăm cu #muiepsd la vot! Mă, și o să dăm atât de apăsat că o să ajungeți în istorie drept partidul îngropat de victimele lui!
Te cac, fmm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: