Z’gura mă-tii de vită

Fă veorico, cască urechile, că-ți scriu pe limba mea acum!
Unde plm te crezi, fă? La mă-ta pe tarla? Cu ce tupeu vi tu să pretinzi referendum? Fă, vită imbecilă, păi tu îți faci campanie pe banii poporului? Vrei să modifici legi pe care tot tu și cu sugativele incompetente le-ați stricat! Cât de cretină poți fi? Ai impresia că noi înghițim căcatul de-l mănânci tu cu atâta poftă pe ecrane?
Cum poți să te folosești de o tragedie pentru a-ți spăla noroiul de la gură?! Vi cu explicații greșite, cu un discurs scris pe genunchi, și îți plângi de milă că ți-ai dat programul peste cap numai pentru a te mai pune o dată pe piedestal! Ne zici că iar visezi la ordonanțe, că noi am jucat țonțoroiu la coadă pe 26 mai!
Ai început să tai capete, dar vezi că n-ai terminat nici cât negru sub unghie! Mai sunt câteva sute de tentacule ce le-ați împrăștiat în toată țara!
Câtă nesimțire să zacă-n curu tău să pretinzi de la alții să nu politizeze tragedia, iar tu apari cu un discurs politic în locul mafiotului pe care ți l-ai numit ca ministru!?! Nu asta îți e fișa postului!
Data viitoare când ieși la rampă, vino direct cu dosarul demisiilor tuturor kkților care au putrezit țara asta, inclusiv a ta! Și când termini, ieși te rog în stradă cu tupeul pe care-l afișezi la televizor de fiecare dată! Am avea câteva întrebări să-ți punem, față-n față!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: