27 iulie 2019

Liviule, stfng cu tot neamu tău de kkți cu ochi care sunteți! Bă, bășină expirată, tu ai atâta sânge pe mustață de nu-ți mai iese nici cu clor!
Tu și cu predecesorii tăi ați putrezit atât de grav țara asta, încât ne plâng și muștele de milă! Toată corupția asta pe care ați plantat-o după revoluție, a-nceput să înflorească și să dea roade!
Mor copii! Mor oameni, fmm iliescule! Suntem inutili din cauza birocrației de căcat pe care ați modelat-o după nevoile proprii! V-ați rezolvat voi buzunarele pe spinarea poporului, iar când a venit nota de plată, ați început să inventați legi noi care să vă spele chiloții din cur!
Bine că vă dați cu pensiile speciale pe la nas, să nu vă mirosiți căcatul între voi!
V-ați adus toate odraslele școlite pe bani furați, să vă acoperiți spatele prin instituțiile statului, dar nu sunteți în stare să organizați apărarea națională! Bine că puneți în funcții înalte toate marionetele și toți penalii! Modificați legi și emiteți ordonanțe de-a-n pwlea, în timp ce oamenii mor în ambulanțe blocate în noroi, și copiii cad în haznale improvizate prin școli! Le dați autoritate să folosească violența unor psihopați cu probleme grave de furie, le puneți gazu în mână și vă scuzați cu lovituri de stat! Să vă fie țărâna așa cum v-o meritați, leprelor! Sunteți niște putreziciuni care împrăștie ciumă și moarte! Ăsta vă este ultimul an! Vă promit! Doar că eu mă voi ține de promisiune, nu ca voi în campaniile electorale parfumate cu mici și fasole!
Nu, nu vă poop! Vă mwiesc și vă doresc să treceți prin ce-au trecut toate victimele voastre! Așteptăm demisii! Multe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: