Călin, file de candidatură

Căline, Căline
Ți-o fi ție bine
Cu haremul după tine?
Acum are sens de ce ai adăugat atâtea file la povestea ta! Tu vrei președinte sau așa ți-a ursit Iliescu la botez? Ți-a frecat și ție gingiile cu cenușă, să te ridici la fiecare 5 ani ca pasărea phoenix! Da’ din cenușă te ridici, și-n căcat aterizezi!
Băbăiatule, ție ți-a înflorit alzheimeru-n grădină, bag’samă! Cum mă să uiți că ai mai candidat? Hai să-ți aduc eu aminte! Acu’ 5 ani ai luat exact 5,36% la prezidențiale! Te-au râs și curcile! Ai vrut să faci pe independentul și ți-ai luat o savarină-n bot! Anul ăsta la europarlamentare ți-ai luat un ecler cu cremă de cacao! Io zic să-ți vezi de nevestele tale, că e clar cât de mult te pricepi la alegeri! Nici la femei nu te pricepi, da’ măcar te mai ajută fotoșopul! Bați câmpii de zici că-ți număra soacrele cuvintele!
Stai dracu’ în banca ta, că te trage vreun curent și rămâi fără imunitate! În special că ai început să arunci cu noroi în ăia care te-au ajutat s-o păstrezi! Să te văd io când o să te apuce strănutul și diareea în același timp! Ține-l pe puiemonta aproape, că te șterge ăsta cu aceeași manșetă și la cur și la nas, dar pe rând!
Căline, ești penibil, fmm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: