25 iulie 2019

Liviule, ia un loc pe tron, c-o să te caci pe tine de râs când ți-oi spune! Nea Tări-4,2-neveste candidează, mă! Da, coaie! Ăsta iar a uitat ce mwie și-a luat acu’ 5 ani! N-ai cu cine, mă! N-ai! Tu când ieși, fmm? Că numai candidați de circ avem din ograda ta! Când crezi că s-a pus cireașa pe tort, mai apare unu’ cu măru-n gură! Io nu știu ce instructaj ai făcut tu cu ei, da’ de când te tot răcorești, ba se-mbracă-n draperii, ba își scot ochii, se bălăcăresc pe scaunul tău, fac Cex neprotejat, se elimină cu praștia, măzgălesc pereții cu noroi! Plm, bag’samă că îi țineai tu pe ceva iarbă, că nu-mi explic extazul lor de a se face de căcat cu așa poftă!
A, da’ să ți-o fi văzut pe Veorica aseară la tv! Făcea ca locomotiva, că asta a zis că vrea să devină! Cum dracu’, nu știu! România n-are căi ferate pentru câți rulmenți lipsă are ea! Dacă se dădea tractor, mai înțelegeam, că ș-așa e mereu pe arătură! Venise cu lecția învățată și cu fițuici scrie de Fifvor cred, că a dat același răspuns la toate întrebările!
În fine, circul și-a instalat cortul, au pus și cuștile pentru cuvântătoarele de vor urca pe scenă, rămâne să vedem afișele!
În rest, tu cum stai? Tot aplecat sau în genunchi? Vezi că pe 10 august dăm cu #muiepsd, să caști urechea! Hai, te poop, fmm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: