14 iulie 2019

Liviule, fă-te mumos, că-ți vin vizitatori! Veorica tot papă rahat că te-ar vizita, dar ea umblă cu cireada în turneu prin țară! Coaie, zici că se plimbă cu circul după ea, ocazional mai oprește să facă poze! Să vezi ce cuminți sunt Fifvor și Teodorvici acum, da’ să-i vezi ce-o să se mai păruie după ce se anunță candidatul! ȘervetNicolae s-a resemnat și aruncă mâța pe Veorica, că ea ar trebui să-și asume candidatura! Ăsta abia așteaptă să dea și el o #muiepsd, altfel, nu-mi explic resemnarea!

Da’ Veorica e oricum ocupată acum cu remanierea și, conform bârfelor, CarmenDan și Caterinca au ieșit cam crăcănate de la evaluare! Îți spun eu, tuta ta vrea să se mai spele nițel înainte de prezidențiale, și le dă cu șutu-n cur la oi! Dac-ar avea mai mult d-un neuron, s-ar șterge la bot și de Moleșcanu, să atingă măcar 15%! Zic și io, nu dau cu paru’!

Până și Negoițăă continuă să scuipe! Cică absolventa ta dădea dispoziții de poziții în partid! Bine dracu’ că nu participă și ea la Cex, că ne uitam numai la desene animate la știri! Bălălău ăla s-a lepădat și el de tine, dar cu motivații! Acu’ te lingea, acu’ te căca cu europarlamentarele! Ah, ce bine că trăiești și tu să vezi toate astea! Ceaușescu n-a avut norocul tău!

În rest, cum ați petrecut la nuntă? S-a strigat darul, s-a furat mireasa? A ieșit colegu’ lu’ Măzăriche cu cearșaful? Aud că era cam maro, o fi fost de la vaselina ta! Lasă, mă! Nu te mai amărî, vine Veorica și pupă și trece! Hai, te poop, fmm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: