15 iulie 2019

Liviule, tot zic să nu-ți mai scriu lunea! De obicei, sâmbăta și duminica pzdiștii tăi nu dorm în parlament, se duc și ei acasă la amante! Cât despre cucoane, merg și ele la dat jos tencuiala, mustața, se pregătesc pentru un eventual Cex. Apropo, azi iar mută ăia mobila sub bagheta dirijoarei șefe! Da, mă! I-a scos Veorica la picnic ieri, un ultim ospăț înainte de ignat! Cică azi e remanierea după evaluarea cu stetoscopul! Le-a pregătit supozitoare la toți, că prea erau constipați! Tot bârfește lumea că tuta ta o s-o gazeze pe CarmenDan și o să-i arate Alexandria pe hartă lu’ Caterinca! Până și Tări s-a dus la budă aseară la Latrina3, și zicea că și Moleșcanu expiră azi! Dacă-i adevărat, înseamnă că pzdista șefă a-nceput pregătirile pentru prezidențiale și-ncearcă să mai spele zoaiele de pe psdeu! La cât s-au mocirlit de când ai intrat tu la coteț, io cre’că nici cu clor nu le mai iese maroul dintre dinți!

În rest, Veorica vrea să-i bage la loc sârma lu’ Firea-3-centimetri, c-a auzit că i s-a aprins și lu’ asta becu’ pentru prezidențiale. Ai dresat-o bine, mă! Și Negoițăă zicea că n-ai pus-o acolo să conducă! Până și lu’ Tări i-a tăiat avântul, da’ ăsta se ține tare cu cei 4% ai lui! Or să facă hora la prezidențiale, că deja n-au loc pe buletinul de vot câți și-au arătat interesul pentru Cotroceni!

În fine, nu te îngrijora! Are vita ta grijă de cireadă, și noi de ei toți la alegeri! Tu stai liniștit acolo, că-ți mai vin câteva dosare și psdeu mai are de scos niște pete de pe turu’ nădragilor! Știi tu, cam ca alea de le ai și tu! Hai, te poop, fmm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: