13 iulie 2019

Liviule, azi nu-ți scriu, mă! Iar am uitat să pun de cafea aseară, și azi am așteptat să se facă! Drept urmare, o să ți-o iau pe Veorica la arat prin păpușoi, că ș-așa m-a enervat! Da, mă! Cică ea n-o susține pe LCK, că a fost revocată tot de ei. Io cre’că îi țâțâie curu de frică! Z’dai seama ce mătură Codruța cu ei, da? Or să le iasă dosarele și din urechi la pzdiștii tăi! A luat-o și Orban la poop-at! Zicea c-ar fi plină de venin! Alunecoasă și asta, cam așa ca tine! Tot pe motiv de Codruța, și i-aș cam da dreptate, oricât de antipatic îmi e penelistu’! A uitat cum se limbuțea cu tine! Îi aduc eu aminte, nu-i problemă!

Pe Firea-3-centimetri o terfelesc useriștii, că ar trebui să-și vadă de falimentul primăriei, să lase dracu’ prezidențialele, c-ajunge asta preș. și le arată ea cum se tufe un buget.

În rest, nimic nou! Toți circarii vor la Cotroceni! Îl așteaptă pe Măzăriche să le termine costumațiile, că nu se pot prezenta în hainele noi ale împăratului! Tu ești bine? Întreabă lumea de tine pe pereții mei! Io le tot zic că ești ocupat cu tubulara, cu planetara, plm, poate ne trimiți o poză de sub vreo mașină, să avem ș-o imagine a zvonurilor! Hai, te poop, fmm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: