12 iulie 2019

Liviule, sunt liberă, mă! Mă dau pe feisbuc ca pe pârtie! Ia, șezi frumos ș-ascultă, că se bat pzdiștii tăi care să candideze la președinție!

Veorica se mâțâie că ea n-ar vrea, da’ dacă nu iese nimeni la înaintare, o scoate ea! Au făcut ei o măsurătoare și cei propuși n-au atins 5%, cam ca Tări, așa! Că și ăla vrea, da’ tot îi trag ăştia scaunul de sub cur! Firea iese și ea cu sârma-n mână, de data asta! A reușit s-o scoată pe toată, și acu’ o fâlfâie spre prezidențiale! Problema e că și bărba-su și-o fâlfâie, și tare mi-e că Voluntari va deveni stat în stat cu Pandele președinte!

În fine, Iohannis se bagă și de data asta la bătaie, da’ io zic că-i cresc șansele dacă-i face papucii lu’ Orban! Ăla încă are eticheta lipită de tine pe spate! A, și Barna e și el în cursă! Io zic că în al doilea tur, psdeu o să fie istorie! Așa să ne-ajute cine-o fi pe sus!

Părerea mea, psdeu tău e la coada vacii, că acolo l-a adus tuta ta! Poate și cu puțin ajutor din partea noastră, dar suntem modești! În rest, tu ești bine? Ți-a revenit vederea? Stai dracu’ potolit, că te ung ăştia de nu-ți mai iese vaselina nici cu oțet! Hai, te poop, fmm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: