Preș. Veorica

Bună sara, duamnă Veorica! Io nu va-m scris dă mult, că mo prins Zukă și mo înghesuit la colț! O zîs cămi dă drumu azi, că prea î-mi merge deștele și supăr lumea! Da’ ceam zîs, ceam făcut? Io scriu la dumivoastră, cămi sînteți dragă, iar lu dom Liviu îi scriu săl țiu la curent, că băbăieții ăia cică nu fac treabă bună pa-colo, și nea Chelie ie ocupat cu scuipatu!

Io am tot cules căpșuni zilili astea, am scris la dom Liviu, am tărminat dă croșetat o geantă, eh, nu ma-m pilictisit! Da ce citesc, duamnă? Vreț preșădinte ca Iohanus. Bravo, duamnă! Că țara are nevoie de ntelektuali ca dumivoastră, so duceți pă culmili gloriei, exact ca Cexu! Io știu că vă dați timidă, da nu vă mai fandosiți atâta, că meritați să cantindați! Făr de tine, țara e pustiu!

Aud k a-ți spus că comunicarea a fost di vină dă pierderea ieuroparalmentarilor, da io nu știu cine îi comunicarea asta și cea avut iea cu psdeu matale! Poate va-jută dumniăzău să treci de 22 la sută la președențiale, că noi v-ă votăm cu tăți căpșunarii, kear de stăm 3 zile la vot. Noi sîntem obișnuiți să dormim pă rece, nui problemă. Abea așteptăm să v-ă punem ștampila pă frunce! O să fie poze pă bulentinele de vot? Că nu toți știm să citim așea ca dumivoastră! Și să nu apăsăm prea tare dacă greșim!

Io v-ă și văd la alegeri, cu broșa în pept, îmbrăcată nflorată, cu frumușălu de dreapta ta, și cu Tări în fundal cu mâna la inimă. Io simpt invidie dă la ceilanți psdiști dai dumivoastră! Prea mulți, duamnă! Șervet ăla io zic săl lăsați șofer, că făcea treabă bună, să aibe șî iel pensie. Androneasca are destui bani, ca-m văzut cum îi călca în picioare. Pleștoianu nu mai face purici mulți, căl pupă pe chelie pe toate coridoarele. Știu că v-ă ie drag fluturelu cu păr alb, da io zic că preai oxigenat la cap, și nu dă bine! V-ă eclipsează dacă îl mai lăsați mult la teveu! Acu, io v-ă spui să fiți curagioasă, să cantindați că noi v-ă votăm! Toți!

V-ă poop șî v-ă respekt, că alta ca tine nu se mai există în toată lumea!

Semnat,

O căpșunăreasă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: