11 iulie 2019

Liviule, s’te chiș în freză! Ce-au mă, pzdiștii tăi cu Iohannis? Ieri i-au sărit la gât toți! Iese și el o dată la două luni și aruncă cu căcat, și zbang, îi dați cu aghiasmă! Ho, că nu-i vampir, chiar dacă seamănă! Să-ți spun sincer, un Țepeș mi-ar fi plăcut, să vezi atunci ce țepeni stăteați toți, fiți-ai-dracu de căpușe! Bă, io nu țin cu Iohannis, da’ au venit pzdiștii tăi cu niște contra argumente emise de Latrina3, că-mi venea să sparg ecranul la telefon!

Să vezi Tări ce căcat mănâncă: că-l freacă grija pe Iohannis de ce zice greco sau comisia de la Veneția, că dă ordine ca la mă-sa pe tarla! Bă, pe nea 4% îl tufe grija de imunitatea neamțului, da’ uită cât Cex a băgat ca să și-o păstreze p-a lui! Zice el bine când vă strigă “guvernul rușinii naționale”, că voi sunteți exact ca o fată mare care și-o trage-n cur să rămână virgină! Incredibil!

A, da’ să-l vezi pe Teodorvici cu ce flit dă, că el n-are bani pentru al doilea referendum! După ce și-a fluturat bretonul prin fața spitalelor, că nu există bani europeni, există doar bani publici, acu’ a luat boala vacii nebune și scuipă mai ceva ca o mâță turbată! I s-o trage de la Veorica, io știu! Deși, ea trâmbițează că sunt bani de pensii, d-asta le-a și mărit! Și vine Olguța-Mulguța și dă cu muci-n fasole, că legea pensiilor are un impact negativ! Dracu’ să-i mai înțeleagă! Da’ zicea un userist ceva de psdeu, că stoarce voturi de la pensionari înainte de prezidențiale. Coaie, după cum văd io treaba, Veorica mai are puțin și vă termină coșciugul, la câte cuie a bătut! Hai, încă puțin până-n noiembrie și v-o mai dăm o dată!

Și azi a avut conserva nuntă, ă? Ai tras cu ochiul sau nu vezi nici cu ăla? Zi-le și tu la băieți să îți mai dea o pauză, să te mai răcești puțin! Poate pe 10 august te uiți și tu la televizor! Atunci să vezi ce-o să-i mai apreciezi pe colegii de celulă! Hai, te poop, fmm!

4 thoughts on “11 iulie 2019

  1. Bravo “căpșunăreaso”, că întotdeauna îmi aduci zâmbetul pe buze. Eu în locul tău aș edita o carte cu toate postările. Ești de neegalat. Felicitări pentru cum și ce scrii. Multă baftă și la mai multe postări, în special scrisorile către “duamna”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: