Ia-ți mireasă mazărea

Moaa, faraoane, te-nsori azi, coaie! Ți-ai luat ziua bună? Sau marmelada, că tot vă-ndoapă ăia acolo, să nu cumva să vă rahitiați!

Păi, bine mă, Măzăriche, s-ajungi tu acolo, mă? Pfoai, nu credeam că te-ncalță ăştia! Știu că în Madagascar umblai în picioarele goale, cre’că ți-e tare greu acum, cu șosete și sandale! Da’, tot răul spre bine, vezi? Dacă nu te legau ăştia, rămâneai neînsurat! La fel și Undrea cu decizia ei de a renunța la azil în Costa Rica sau unde dracu’ a fătat! Dacă nu o executau ăştia, nici plod nu căca, nici în țară nu călca! Ptiu, iar am mai tras o rimă!

Și, ți-ai croit costumul? Sper c-ai adăugat și ceva paiete și cristale, că mă lași fără material de scris dacă nu sclipești! Vine și Liviu? Că tare aș vrea să văd dacă mai are mustață! Tot aud că-l rașchetează ăştia, care cum îl prinde sub mașini! Și el tot cu paiete? Sau lui îi sunt de ajuns frunzele? Ș-așa se tot cacă pe el, măcar are cu se șterge!

Mă, io vă urez casă cu gratii și câți mai mulți pereți între voi! Copii nu vă doresc, că ne-ai umplut de căruțe alegorice, și nu mai rezistă Mamaia la alt faraon! Hai, pa, fmm!

One thought on “Ia-ți mireasă mazărea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: