10 iulie 2019

Bă, Liviule! Aud că ți-o cam iei p’acolo! Stai dracu’ cuminte că-ți bărbieresc ăştia și limba de draci ce au pe tine! Io știu că tu ești învățat cu pupincuriștii tăi, da’ ăstora nu le pasă cu cine mergi tu la baie! Te iau și te trec prin toate pozițiile, de-ți merge mustața singură! Te și scuipă dacă ești prea uscat, s-alunece mai bine!

Hai, să-ți zic! Veorica a-nceput cu evaluarea, c-așa a văzut ea la bac! Evaluează miniștrii înainte de remaniere! Îi măsoară, îi cântărește, le ia tensiunea, și la final le bagă și termometrul, să le ia temperatura! CarmenDan iese mereu relaxată! Cică ea nu simte evaluarea asta! I s-o trage de la gaz!

A, da’ stai să vezi cine se visează președinte! A mai visat o dată, când cu Puie Monta! Tări a zis că se sacrifică el pentru președinție, că se simte dator celor 4 neveste care l-au votat! E tot mai dezamăgit de psdeu și de Pro(ști), cică unu’ nu l-ar băga și pe el la înaintare! Iar Veorica îl tot flutură pe Teodorvici, nu mai are bază nici în ea!

Nea Mitralieră visează vreo 4 milioane de “forțe oculte”, ce le-au sabotat fraudarea europarlamentarelor. Dacă nu le-au reușit lor manevrele, e clar! S-a căcat mama Omida pe vreo găină și d’asta au avut alegători puțini! Bă, ăştia bat câmpii mai rău ca mine!

În fine, nici anul ăsta nu prinzi prezidențialele, că-s pe 10 noiembrie și tu ești ocupat. Lasă, mă! Candidează Tări din nou, că vrea să ajungă și ăsta ca Rocky 5! În rest, tot cu marmeladă dai? Io zic să ceri niște unt! Hai, te poop, fmm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: