09 iulie 2019

Ce-al dracu’ ești tu, Liviule! Ce unsă ți-e afacerea cu Teledrumu’! Ai dracu’ ăștia, cum au pus ei mâna pe contracte cu statul! Or fi căzut în căcat când i-a fătat mă-sa! Mă, da’ din ce parte a Teleormanului sunteți voi, mă? Că prea v-a bătut norocu’ pe toți așa grămadă! Eu sper să rezolve ăia valiza mai repede, că nici în 50 de ani nu va avea România autostrăzi cu ăștia pe piață! În timp ce tu-ți umpli fălcile la pușcărie, ți se umplu buzunarele ș-afară! Păi, e frumos?

În fine, hai să-ți spun de Veorica Dominatrix, cum dă ea cu biciu și dă jos directori! Cică nu se cade să nu faci nimic cu autostrăzile, că Teledrumu e ocupat și n-a avut timp! Eh, zic și io așa! Bat câmpii, ca de obicei! În schimb psdeu și aldeu au retras proiectul cu îngrijirea bătrânilor! Și ei băteau câmpii! Vroiau să pună închisoare pân’la 3 ani pentru tinerii care nu le plăteau alocația părinților! Or fi realizat că va fi închisoarea plină de pzdiști dacă trece legea! Atunci să fii văzut filme xxx la răcoare!

Să vezi chestie: Olguța-Mulguța vrea un menage-a-trois cu CarmenDan și Moleșcanu pe tema investigării posibilelor fraude de la europarlamentare! Ar trebui să le iasă mai mult d-un 69! Dăcât zic, nu dau cu paru’! Să-l trimită cineva pe Codrin, că el mai știe una-alta! Eventual, să ia și manualul de la Veorica, că ea e experta în Cex! Firea e indisponibilă, e-n recuperări c-a rămas fără sârmă și își crește alta! Mâine-poimâine o să prindă Antena3 direct de pe budă! O să-și pună și prompter în baie, să transmită în direct!

În rest, tot uscat ești? A, să nu-ți alunece tubulara, am înțeles! Lasă, mă! Unora le plac provocările, iar tu deja erai prea alunecos! Hai, te poop, fmm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: