07 iulie 2019

Bă, Liviule! Îți mai aduci tu aminte acu’ un an pe vremea asta ce mândru erai de cămășile albe? Unde-ți sunt autocarele pline de amărâți? Că la ultimul protest îi număram pe dește! Au venit la poarta Rahovei, poate i-ai auzit! Erau așa, cam de-o echipă de fotbal, mingea le lipsea! Da’ mi-o plăcut cum vorbeau! Adică, plm, din “deținut politic” și “săracu” nu te scoteau! Scandau că ei nu sunt plătiți… Nici nu arătau ca și cum cineva i-ar fi plătit, să-ți spun sincer! Le atârnau etichetele cu Latrina3, și știe toată lumea ce săraci sunt ăia!
Să-ți zic ce-a făcut tuta aia de Veorica, bă! Ieri a fost cu vitele la păscut, că ea așa știe, că vitele se scot la plajă! Și-a dus cireada la mare, să vadă toată lumea ce șefă de partid și-a tras psdeu! După ce i-a amenințat că le dă #muiepsd dacă nu iau examenul la prezidențiale, a zis să-i motiveze cu o gură de alge proaspete! Era îmbrăcată iar cu draperia, că se dă jos rapid, și nici nu se șifonează! Auzi mă, da’ Veorica și Teodorvici se mai mângâie din când în când? Că ăsta are botul lipit de curu’ ei peste tot! Zici că și-a luat trenă cu perucă albă Veorica! Ba un Cex, ba o minge de ping-pong, ba o plimbare pe plajă, io cre’că în curând or să se bată-n talange! În fine, treaba lor, da’ îi vede toată lumea!
În rest, cum merge treaba? Le-ai rezolvat suspensiile la băieți? Ai schimbat uleiuri și plăcuțe de frână? Io nu mă pricep, da’ bag’samă că e complicat să stai aplecat toată ziua! Pe sub mașini te-ai băgat? Singur sau…? Hai, te poop, fmm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: