M-am mutat

Din păcate, azi mi-a fost suspendat contul pe motiv că nu sunt Ana-Maria Duca. Îmi confirmaseră o dată identitatea, acum mi-au cerut din nou un act de identitate. L-am trimis. Aștept răspunsul lor, chiar deblocarea contului. Conform unor articole, poate dura între 2 și 7 zile. Nu-i problemă, timp am! Chiar de-l pierd, tot voi continua să le scriu specimenelor pzdiste. Ar merita ceva mai mult, dar sunt pacifistă, nu conflictuală!

În rest, eu sunt bine, căpșunesc de azi dimineață, fără spor evident, și mai am puțin și-mi termin dracului de croșetat geanta. Mai pe seară îi scriu și lu’ Veorica, să nu creadă c-am uitat-o!

A, și mi-am cumpărat domeniu! Nu ca ăla construit din banii furați de la copii ca a lu’ Liviu, ci unul unde să-mi strâng toți prietenii, și să punem țara la cale într-un mod rațional și civilizat.

Liviule, e duminică! Te-ai spovedit, mă?

https://www.anamariaduca.ro

7 thoughts on “M-am mutat

  1. Nu te parasesc! Duamne, cine citește zice ca sunt gay dar îmi ești draga de numa! Dacă ar (am) fi toti ca tine, la naiba cu toti pzdistii!!!

  2. eu am stat 30 de zile pe tusa…tot din cauza de duie mragnea..chiar inainte de votare…si mai sunt si la mama lu naiba..in Wales! norocu meu,un cont vechi,scos de la naftalina.te pup fata draga..si sarumana ca m-ai tinut pe linia de plutire cat fusei in spital

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: