3 iulie 2019

Liviule, te-ai trezit, mă? Hai, pune-ți dopul și trageți nădragii, că nu te rețin mult! Și să-ți zic de CarmenDan! Cică lasă organele să-și folosească pulanele! Ptiu, ce rimează, să nu mă deochi! Da, mă! Bag’samă că la Cex n-a prea avut noroc, că a ieșit tare nesatisfăcută de fiecare dată! Asta vrea să reinventeze kama-sutra și experimentează mai întâi! Treaba ei, da’ io n-o văd bine cu movu’ ăla la ochi!
În fine, pzdiștii tăi au luat și ei #fărăpenali în brațe, că aveau nevoie să strecoare niște modificări în Constituție. Eh, s-au opărit ăilalți, au sărit cu #muiepsd, că n-au discutat înainte, că preludiu, că plm! Nimic nu le convine, bă! 
Să-ți zic și de “10 august”? Pasează ăştia dosarul ca pe o minge de ping-pong! Eu zic că ți-ai înfipt oamenii bine, dar stai liniștit! Îi găsim noi pe toți! 
Am auzit că repari mașini, mai nou! Bă, să nu mai furi ulei, că te prind ăştia și-ți mai adaugă câteva liniuțe! Io știu că te doare, da’ pe asta ne și bazăm! Vezi să nu-ți sară vreo piuliță-n ochi, să nu-ți prinzi mustățile-n planetară! Am auzit că bateria are ceva interesant în ea! Gustă și tu, ne zici și nouă cum e! Hai, te poop, fmm!

One thought on “3 iulie 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: