2 iulie 2019

Să vezi chestie Liviule! De când nu ți-am mai scris, Veorica le bate cuie-n coșciug la pzdiști! Bă, io când v-am spus că asta vă-ngroapă pe toți, ziceați că-s soroșistă d’aia! După ce i-a dat un șut în oo lu’ Oprișan, de-și plânge omu’ oful pe toți pereții, s-a mai lins și cu Isărescu, de i-a rămas holograma pe frunte ca la bancnote! Da’ nici pzdiștii tăi n-au iertat-o! Au dat cu #muiepsd când cu modificările Codului electoral! Au învățat de la tine, coaie! S-au dus la baie-n grup! 
Pe lângă asta, i-a mai băgat o pilă lu’ fii-su și l-a mai ridicat o treaptă! Acu’ tre’ să modifice oamenii ăia ditamai organigrama, să-l deseneze și pe vițel! Să vezi câtă balegă adunăm și după el acu’!
Îți mai dau o veste proastă, da’ te rog io, nu plânge! Rovana ta te-a dat la căcat! Aparent, Veorica e mai bună la Cex decât tine! Și i se strâmbase fața de plâns când te-au legat ăştia, mă! 
În rest, ți-ai găsit cheia la broască? Sau încă triezi? Lasă, mă! S-o găsi unul potrivit și pentru curu’ tău! Hai, te poop, fmm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: