Bat câmpii cu făcălețu’!

Neața!
Se zice că-i tare fericit ăla cu mintea odihnită. Adicătelea, prost. Așa că, în vremuri de covidu-curului, zic, hai să pun mâna pă citit, să nu rămân la coada veoricăi, nu! Pfoai, și să vă spui ce am aflat! Da’ staț așea, naveț voie să zîceț la nimenea, că zice lumea căs conspiraționistă daia! Așea!
Cică, covidu-curului ăsta a fost adus de doi extratereștrii plictisiți de sateliții lu’ Elon Musk. Doar că, în drum spre Pământ, unul dintre ei a tras niște praf de stele pe nas, iar în loc să aterizeze la texani, a tras de volan și a nimerit la wuhani. Acolo, au nimerit într-un garaj unde se fabricau antenele 5g, aduse de reptilienii de pe Uranus. Ăia aveau alte planuri pentru omenire, după ce au renunțat la sondele anale deoarece, după ani de forat, au realizat că tot de căcat dau. Noul plan era să planteze destule antene 5g încât, în câțiva ani, să poată fi accesată toată informația despre modalitățile prin care se poate îngenuchea un întreg popor doar cu un ecran.
Și extratereștrii ăștia cu covidu-curului în buzunar au făcut un pact cu reptilienii, au negociat care-cum forează pe unde, și au decis să dea comandă la niște călugări budiști pletoși de niște cipuri microscopice, să le poată introduce în corpul uman prin vaccinul care va fi fost descoperit între timp în Suceava, nodul intergalactic al gripei aeriene. Acolo aveau deja agenți acoperiți cu niște rochii negre lungi și care purtau o armă ciudată la brâu, denumită linguriță. Lingurița aia avea puteri parapsihocucumucu, iar oricine deținea astfel de armă, însemna că a trecut prin ritualul celor 40 de lovituri cu ciocanul de șnițele în viagra-interuptus (un organ inutil pentru specia lor, dar cu multe ramificații sensibiloase și dureroase)
Atât am apucat să citesc, dar vă țin la curent când mai dau de ceva știri d’astea demne de răspândit din gură-n gură, cam la fel ca covidu-curului.
Chiar, de ce dracu’ n-or fi inventat și extratereștrii ăștia un virus care să se ia doar dacă mirosim bășinile celui infectat? Că politicienii ar fi fost primii bolnavi!
Va urma…

Bună dimineața, frumoșilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: