Apropo de nimic…


Eliberarea deținuților pe motiv de covidu-curului mi se pare un defavor făcut societății de fiecare guvern care ia această măsură.
Din păcate, drepturile omului nu se aplică la fel pentru fiecare individ. Dacă deținuții au dreptul la a fi protejați de virus, și noi avem dreptul la a fi protejați de ei.
Traficanții de carne vie, violatorii, șpăgarii, corupții, tâlharii, toți care au avut șansa la un trai civilizat și uman, au ales să încalce legea și dreptul omului prin faptele lor. De asemenea, în România, aceste scursuri umane sunt pedepsiți cu închisoare de până la 7 ani. Vinovați de aceste sentințe sunt tot oameni murdari care, în ciuda instructajului primit pentru fiecare funcție în parte, aleg să se creadă dumnezei pe scaunul lor. În aceeași oală i-aș băga și pe milițienii care “știu ei mai bine”, un soi de garcea contemporan, puțin mai spălați decât securiștii dinainte de ’90.
Cu toate astea, mă bucur să văd oameni din generația mea care au ales să ajute la evoluția societății românești, fie ei judecători, avocați sau organe ale apărării.
Cât despre cei de la conducere, #mwieculămâie, ftvngsvft de kkți!

Pîs: îmi cer scuze, am avut un moment!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: