Furci și topoare

Neața! Ieri am dat foc la multă lume cu refularea mea. Ce să-i faci, mă mai apucă și pe mine! E drept, am exagerat cu atâtea consoane legate. Că vulgară, că incultă, că iohanistă, centuristă, nu mai dovedeau bocitorii psdiștilor să mă noroiască. Dar, ca de obicei, mi-am cerut scuze și le-am spus că îmi voi da două perechi de palme de îndată ce-mi va păsa de părerea lor. Atâta știu, atâta fac! 😁
Dar ce voiam să spun, un soi de concluzie, refulările astea sunt bune, sănătoase chiar, că, în loc să iei furca și toporul, te apuci să tastezi nervos organe și sânge. E altă eră, am evoluat!
Cât despre faptul că aș fi iohanistă, băbăieți, păi n-au peneliștii partidul atât de curat încât să mă atragă pe mine. Chiar și useriștii m-au cam dezamăgit în ultima perioadă, că tot o dau pe psdisme cu suspendări și botnițe la membrii.
Acestea fiind spuse, eu vă reamintesc că libera exprimare este un drept al oricui, că limba română este atât de vastă și frumoasă că e păcat să nu o explorăm, că psdiștii sunt, în majoritatea lor, niște analfabeți funcționali, iar cea mai bună armă în texte este informația curată și cinstită.
Bună dimineața, frumoșilor!

Pîs: postarea de ieri a ajuns pe un grup numit sugestiv “PENSIONARI ÎN ROMÂNIA”. Acu’, vă dați seama câte acatiste îmi vor purta numele? 😁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: