Știri de te ia capu’

Neața! Citeam știrile aseară și mai-mai să scuip tableta de draci! Da’ firațiaidracu de căpușe ordinare! Hai să sesizăm miniștri, hai să dăm ordonanțe pentru o infractoare care brusc trage să moară de supărare c-a fost prinsă cu mâța-n sac!?! Adică, flagrantul a fost înscenat sau cum plm vine asta? Bă, în ce lume trăim?
Analfabeta aia de grapini vrea poze cu pintea, că se duce ea să se plângă la uniunea europeană, să vadă dom’ne ăia prin ce tortură psihică trece biata hoață. I-aș trimite eu din colecția de pe tuităr, că mi-au trimis niște băbăieți cucii lor, și-ar avea de unde să aleagă!
Ciolancu ăla dă vina pe putere, că așa a învățat el la mă-sa acasă. Cică “trebuie să devenim o țară normală, dar nu cu astfel de imagini și abuzuri”! Ftvmmncrsvf de lepre, că ați nenorocit țara asta! În ce alt partid ați văzut voi atâția interlopi și membri cu averi nesimțite? De unde plm au toți psdiștii vile, terenuri, afaceri de milioane de lei? Nu-mi spuneți, i-a dus capu’ la antreprenoriat! Pe bune? I-a dus mâna la furat și s-au spălat între ei pentru a nu fi prinși!
Ce credeți voi că au păzit psdiștii atâta amar de vreme? Schimbarea legilor pentru a favoriza șpaga și abuzurile în funcțiile deținute!
Deci, ne căcăm pe noi când alt psdist dă în boala lu’ Calache de la cătușe, dar dosarul din 10 august e tot nerezolvat, iar scursura aia de cucoș e trecut în rezervă. Adică, după un an jumate, ei nu sunt în stare să lege pe nimeni pentru gazele înghițite de mii de oameni, dar o plângem pe madam fâs că e nemâncată și-i tremură chiloții! Hal de țară!
Vă jur, îmi e din ce în ce mai scârbă să citesc știrile! Absurditatea e la ea acasă în România!
Bună dimineața, frumoșilor!

Pîs: scuze, sunt puțin mai supărată azi, că nu-mi vine să cred ce aberații am citit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: