Fă, fireo

Bine ai venit în atenția mea fă, fireo! Să-mi crape ecranu’ la celular d-atâtea poze cu tine câte văzui ieri. Și toate cu decolteu! Păreai așea, umflată cu pompa, silicată-siliconată, broșa-ți lipsea! Lăptăreasă de serviciu ziceai că ești! Mulguța e invidioasă, cică manda avea o băluță-n colțu’ prohabului cu poza ta în față.
Și mufareza era elegantă, bine așezată, păcat că-i fața strâmbă. La prima vedere, am crezut că și-a deschis pandele vulcanizare și te-a peticit pe unde simțea nevoia. Da’ nu fi supărată, dacă treci prin Titan, ți-o aranjează cetățenii p-acolo! Știi tu, ăia cu caloriferele! Cre’că încă mai au țurțurii la rece, și-au jurat să ți-i înapoieze, să-ți mai astâmpere arderile!
Am văzut și capotu’ elegant aruncat pe umeri. E de la tanti aia cu fătălăii, nu? Io așa am auzit, că nu te suporți decât în zdrențe cusute pe genunchi! Ce vrei, fiecare face și poartă ce o reprezintă! Când o mai vezi pe budeanca, să nu uiți să-i recomanzi vulcanizarea folosită, că ar avea și ea nevoie de ceva aer în pneuri și un petic ca al tău!
Am văzut că mâna ta dreaptă are un deget erect, weveprimarul ăla bădulescu sau cum dracu’ l-o chema. Mare om, mare căcat! Face cinste psdeului!
A, să nu uit! Când îl premuiezi pe tudorgheorghe, adu-i aminte că a uitat să-și ia pastilele de vreo 30 de ani. Degeaba îi cântă acum, nu se mai ridică.
Dar să n-o mai lungesc, te anunț că îți voi scrie mai des, îți voi urmări activitatea de a da în gropi, poate chiar îți voi da câteva idei de locuri unde să-ți petreci vacanțele. Am auzit că Wuhan e minunat în perioada asta a anului. Dar lasă copiii acasă, că din ce ne-ai spus, ei chiar nu te vor premuiță. S-or fi săturat și ei de atâtea poze cu mami în toate pozițiile posibile.
Atât pentru azi, dar te țin la priză cu ce mai citesc, cu ce mai faci, că doar mâine nu-i iunie.  Știi tu, alegerile locale, fttngstf! Alea unde tu îți vei lua multă #muieculămâie!

Semnat,
O căpșunăreasă, fmm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: