29 Ianuarie 2020

Liviule mai mişti, mă? Înainte și-napoi sau în funcție de cum vor băbăieții p-acolo?
Cre’că ai auzit că psdeu tău se laudă cu eliminarea pensiilor speciale. Eroii naționali, coæie! Ce se făcea țara asta făr’ de mitraliere și ciordaci? Noroc cu ei, altfel și peste 5 ani tot în fundu’ curții ne găinățam, nu?
Vorbește tudorgheorghe că au trecut 30 de ani degeaba, că se protestează pentru nimic. Unde mai pui că fireasârmăncur vrea să-l premuieze pentru concertul comunisto-bășinos, c-așa a auzit ea că se face. Poate-i urează și lu’ ăsta “bine ai venit în țara noastră”, că ți-o trimite la împins borduri.
Așea, și să nu uit! Lu’ nea fosilă ăsta iar i-au înnebunit salcâmii, că dă cu mesaje comuniste și ode ceaușiste în concert. Îl doare la bască, el sugea direct de la vacă pe timpul codoiului. Mare canalie!
Aud că veorica mișcă și ea prin latrină. Bag’samă că se plictisea șomeră și a zis să-și facă puțină publicitate. Mă mir că nu și-a scos reclamă cum că meditează la engleza matematicii, dar nu mai erau numere cu 89 89 valabile. Le-a arvunit mulguța pe toate.
Zicea vita că, pe vremea ei, toate au mers ca unse, că ea e tare mulțumită de cum a guvernat aria cercului. Al dracu’ cerc a ajuns în colțuri după ce și-a scăldat broșa-n el.
În rest, nimic nou! Nici nu am vrut să-ți scriu, dar m-am împiedicat de știrea cu teldrum, fmmdkkt! Contract de 12 milioane de euro cu consiliul județean Teleorman, ă? În contract sunt incluse și budele din fundu’ curții sau numai potecile dintre case? Io i-aș întreba pe ăia care manevrează contractele de achiziție dacă știu numărul de case fără băi și fără canalizare! Așa, ca fapt divers! Sau mai bine, dacă toți școlarii din județul Teleorman au cum să ajungă la școală! Bine, cei care au o școală în zonă, evident!
Și în final, să-ți spun și că în perioada 2016-2019 în bucale nu s-a construit nicio grădiniță nouă, că madam premuița era ocupată să-și răsucească sârma-n cur, să cace borduri, știi tu, chestii esențiale pentru psdista din ea.
Liviule, mi-aș vărsa toți nervii pe tine! Ți-aș rearanja dinții ăia, de ai să mesteci cu curu’, fttngstf! Hai, te poop, fmm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: