4 Ianuarie 20-20

Hai, la cât mai mulți ani p’acolo pe unde ești, Liviule! Cu executare nu-ți mai zic, se știe că-i fără număr! Cum ai petrecut sărbătorile? Tot constipat? Cre’că absolventa ta tocmai a aflat că nu există Moș Crăciun și nici anul ăsta nu găsește nimic sub brad. Eh, lasă că, până la următorul Crăciun, vine iepurașul și-i aduce și ei morcovul mult dorit!
Da’ să-ți zic de bonbonel cu fularu’, că-i tare opărit la fund. Iohannis i-a retras medalia și a-nceput ăsta să facă bulbuci și la gură. Cică vrea să-l dea în judecată, că i s-a făcut o mare nedreptate. A început și ăsta să guițe mai ceva ca mafioții lu’ budeanca. Zicea că vrea înapoi în psdeu să le arate cum se face un cex adevărat, nu frecție la picior de lemn ca până acum. Io cre’că a stat cloșcă prea mult și se plictisea!
Nici madam premăreasa din bucale nu se lasă, cică vrea să candideze din nou. Copiii ei o roagă să nu, că s-au săturat s-o vadă pe mamița în toate ipostazele posibile pe toți pereții. Dar ea îi dă înainte, bag’samă i-o mai fi rămas vreun stoc de borduri, țevi. Am vrut s-o rog să-l trimită pe popă cu boboteaza cu apă caldă, poate doar așa să mai apuce încă un mandat.
În fine, peneliștii sunt cam împiedicați de alde de când cu secția specială, cică le tot trage scaunul de sub cur. Useriștii iar se scarpină în ureche cu deștu’ de la picior, au cășunat acum pe șoferii de autobuze cu pensionare specială și asigurări de sănătate, chestiuni vitale într-o guvernare.
În rest, scrotozaurul iliescu rămâne fără institut, sereiul ia măsuri să ascundă viitoarele plagiaturi, iar eu bat câmpii cum mă știi! Tot caut înlocuitor de coc, dar cu sărbătorile astea, dorm în ghete toți. Hai, te poop, fmm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: