Bătaie cu prosopu ud

Neața! Să-nțeleg că acum “e de toate” în țară, că zburați pe autostrăzi, că nu mai merge niciun copil la școală pe jos kilometri întregi, aveți spitale dotate de vă invidiază și ăia din Star Trek, singura problemă erau etnobotanicele și dublarea alocațiilor. Știți cum mi se par mie legile astea? Ca și cum vreau să renovez o casă dărâmată, dar încep cu plantat flori în grădină! Pe bune? Asta ardea cel mai tare în țară, faptul că e pedeapsa mică la consumatorii și traficanții de etnobotanice?
Alo! Gara! Usereule, păi ce facem dom’ne? Voi vă transformați încet-încet în partidul legilor mărunte? Dar o lege prin care primăriile să asigure transportul elevilor către școli, pe când? Dar un program pentru educarea populației cu privire la efectele drogurilor, pe când? Ar mai fi și o mică lege, nesemnificativă de altfel (sarcasm cu tona), despre confiscarea averilor obținute ilegal și direcționarea lor către cele mai sus menționate. Zic și io, nu dau cu paru’!
Bine că vă faceți curățenie în ogradă, că ne place libera exprimare, dar s-o putem controla, nu?
Nu era mai frumos să stați voi la o cafea, o țuică, și să vă discutați problemele, să găsiți soluții. Eu știu că așa e civilizat! Că de psdisme d’astea cu “gonim câinele că latră la petarde” suntem cam sătui!
Așea! Și acu’ psdiștii!
Bre, nea ciolancule, da’ tu de unde dublezi alocațiile? Că la pensiile speciale ați bătut în retragere! O pui pe veorica să-și vândă broșele dacă vrea președintă la psdiste? Eu știu că vă pregătiți pentru anul viitor, dar vezi că și duamna cooc a încercat niște manevre, și a rămas cu etichetă în cartea de istorie. Mă mir cum de nu și-a modificat buletinul încă, s-o recunoască lumea mai ușor, că tot și-a schimbat coafura.
Eu zic așa: dublarea alocațiilor să fie înlocuită cu mărirea treptată, că ați lăsat o gaură în buget, de sughiță pixu la semnarea facturilor. În loc să ajutați țara, voi vă bateți cu prosopu ud în parlament, ftvngsvf! Hai, că m-am răcorit!
Bună dimineața, frumoșilor!

Pîs: ca să știți, eu nu fumez decât tutun, să nu-mi aud vorbe. (iarba le-o las la psdiști, poate învață și ei că se rumegă, nu se fumează)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: