17 Decembrie 2019

Bă, Liviule, de când și-a scos sârma din bordură, majestatea sa de primureasă din bucale a trecut la fumat leuștean, că nu-i găsesc altă scuză pentru aberațiile ce-i ies prin gură! Io tot zic să te mai las să te răcești, să călărești și tu caloriferul ăla, da’ mă mănâncă deștele!
Ajung și eu ca omu’ muncit de la căpșuni aseară, și dau să deschid feisbucii. Când colo, ce să vezi! Zburau caloriferele pe toți pereții! Lumea revoltată că așa ceva nu s-a mai pomenit de la botezul lu’ iliescu. Fireasârmăncur a apărut pe ecrane cu un calorifer lângă ea. Să mor! Adică sfinția sa, conducătoarea bucalelor și amărășteanca de voluntari îngheață la serviciu? Nuu, că asta e chiar cruzime! Ea care a dus capitala pe culmile agriculturii de borduri și țevi, tocmai ea să facă țurțuri la… nas? Bag’samă că a mai găsit ea și alte metode să se încingă că, undeva în fundal, era o chestie mare tubulară, cre’că făcea parte din recuzita de Crăciun. Ți-ar fi plăcut scula aia, părea potrivită pentru… celula ta.
Și asta nu e tot! Majestatea de bucale are pretenții acum să nu vină toți mucioșii să-i dea ei lecții de plantat borduri. Ea nu discută decât cu primarii de Paris, Londra, Praga, Viena. Eh, și aici m-a impresionat de mi s-or udat șosetele. Îi aranjez eu o întâlnire cu Sadiq, primarul care are grijă de Londra, să-i dea el sfaturi, poate reușește în plm să pună toate țevile cap la cap. Să-i arate el cum e cu trotuarele, cu parcările, transportul, curățenia, chestii d’astea elementare pentru un primar. Poate îi arată și Big Benu, să-i curgă balele când o vedea câți bani fac ăștia pe lângă el.
În fine, acu’ am auzit că e supărată pe peneliști că nu-i dau bani la primărie, dar când a avut a pompat în catedrala mântuirii curului de sârme. Să se ducă la ei să se roage de niște căldură, c-o mai alege sulea spătaru anul viitor. Poate iese și ea anul trecut ca mai știm noi cine.
În rest, tu tot la răcoare? Tot! E bine, nouă ne place de tine așa. Să-ți trimit niște budigăi de blană, să nu răcești la mustăți? Mai bine lasă, că tu sigur îi mozolești cu mazăre. Hai, te poop, fmm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: