Labă-dău

Bă Labă-dău, tot zic să-ți scriu de ceva timp, da’ am fost ocupată, ba cu pempărșii lu’ dragnea, ba cu talanga lu’ veorica, dar mai ales cu mersul la vot. Știi tu, acțiunea aia opusă la ce cântai tu. Adevăru’ e că, de la o vârstă, nu prea te mai poți ține. Dacă vrei, îți trimit niște chiloți speciali, d’ăia cu vată să-ți țină cald după. Ți-i parfumez io cu niște ciușcă, să-și înmoaie sarmaua flaușatul când te-ntâlnești cu el.
Nu înțeleg de unde atâta nesiguranță pe capu’la coocoo tău! Tu chiar credeai că Ăștia se vor speria și nu vor vota, nu vor riposta? Hm, după cum ai văzut, Ăștia 900 de mii nu au dansat după muzica ta. În schimb, Ăștia au reușit să ducă pseudo-politicienii coorului la marginea haznalei din care au îmbobocit. Așea!

În ’88 a fost condamnat la un an de închisoare cu executare la locul de muncă pentru că a furat patru (4) saci cu grâu. A făcut doar două săptămâni de arest, deoarece ziua în care se pronunța sentința a coincis cu ziua decretului amnistiei lu’ ceașcă, iar cazierul lui a fost șters. Chiar a și mințit când a fost întrebat, recunoscând apoi în fața dovezilor.
În 2007 a fost printre deputații care primeau bani pentru chirie, deși dețineau proprietăți în capitală. A decis să-i înapoieze, că psdeul nu schimbase încă destule legi în favoarea sugativelor.
În 9 luni de zile a reușit să dea un tun imobiliar, după ce a cumpărat 130 de hectare de teren extravilan cu 12 000 de euro, l-a transferat în intravilan prin metoda “sună un prieten”, apoi l-a vândut cu trei milioane de euro.
În 2013 a fost implicat, împreună cu alte 50 de persoane, într-un dosar de evaziune, iar prejudiciul se estimase undeva la 50 de milioane de euro. În acest dosar penal este urmărit pentru trafic de influență. Conform declarațiilor defensive, el doar aranja întâlnirile pentru a-și ajuta județul.
În septembrie 2018 a apărut filmarea de la o petrecere unde acesta cânta cu maneliștii niște versuri jignitoare la adresa diasporei. A mințit cu imaginile în față că el nu a fost de acord cu un astfel de limbaj.
La referendumul pentru “familia tradițională” a făcut campanie pe feisbuc și a îndemnat oamenii să voteze “da”.
În noiembrie 2018 i-a fost spartă locuința, iar hoții i-au furat arma. În urma jafului, el a fost amendat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor și i-a fost anulat permisul de port armă.

În rolul lui de psdist l-a pupat și scuipat pe dragnea după cum bătea vântul dinspre de.ne.a. Mereu are câte ceva jignitor de spus la adresa diasporei, cea mai recentă fiind “În diaspora sunt 700 000 de oameni cu domiciliu,…, restul până la 3-5 milioane,…, sunt fetele alea de le duc ăștia.”

Bă Labă-dău, dacă dragnea a reușit să-și piardă poziția cu dictatura lui, veorica și-a pierdut cocul în drum spre coceni când i-a unit pe Ăștia la vot, tu cu declarația ta ai reușit să ne aduni la locale în vară. Pentru că noi nu ne pișăm pe vot! Cât despre parlamentare, acolo vă va fi sfârșitul, fttngstf!

Pîs: #măpishpăLabădău

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: