Iar la vot

Neața! Imaginați-vă o Românie cu veorica președinte. Da, va fi exact ca în filmele cu Stan și Bran, vom avea motiv de panaramă în fiecare zi, România va ajunge de râsul lumii.
Pe lângă greșelile gramaticale, geografice și de matematică, veorica poate începe războaie cu ideile ei crețe. Mereu va avea un suflător în ceafă care o va sfătui cum e mai bine în funcție de nevoile personale.
Psdeul nu s-a gândit la români niciodată. Ne-o demonstrează dezastrul lăsat în urmă.
Guvernul psdist a lăsat pușcăriași periculoși în libertate, a modificat legi care să-i scape de acuzații grave pentru pozițiile deținute, a gazat oameni nemulțumiți, a neglijat cu succes orice ramură a societății (de aici și nenumăratele tragedii). Promisiunile din campania electorală au fost fix vorbe în vânt. Nu au construit nimic din ce au promis, nu au rezolvat nicio problemă arzătoare a țării. Tot ce au făcut a fost numai în avantajul membrilor de partid.
Să nu uităm și pumnul în gură pus în online tuturor care îi denigrează. Să ne amintim de jurnaliști interziși doar pentru că le era frică de ce s-ar putea descoperi. Ceaușescu ar fi fost mândru.
În altă ordine de idei, azi începe votul în diaspora. Facem și noi un efort să votăm? Sunt secții peste tot în lume, este un grup de voluntari pe feisbuc care ajută oamenii să ajungă la vot.
Cât despre cei din țară, m-am lămurit. Sunt dezamăgită să văd cât de nepăsători pot fi. Dar asta este, orice război are lașii puși de-o parte! Ăia sunt de obicei cei mai vocali în plângeri și dureri.
Mergeți la vot! Altfel, România va fi țara unde, #proastasatului va modifica limba română, va limita accesul la informație, va legaliza abuzul în serviciu, iar cetățenii vor putea fi numărați pe abac.
Bună dimineața, frumoșilor!

Pîs: vă doresc un uichend minunat și fie ca #muiepsd să se stingă duminică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: