Cercul de sarmale

🤦 Neața! Tocmai am citit cercul. 🤦 Nu, este imposibil ca o tută să ajungă prim-ministru. Eu cred că e o farsă, cred că e un gag ceva, iar la final o să iasă unu ș-o să ne zică “sunteți la camera ascunsă!”
Nici meditațiile la matematică nu mai sunt ce-au fost. Acum înveți câte sarmale încap într-o oală pătrată, cum calculezi lungimea foii de varză, lasă-l dracu de pi, ăsta jignește rețeta.
La dezbaterea de aseară veorica ne-a mai demonstrat încă o dată că nu trebuie să ai cultură generală ca să ajungi politician. De fapt, nici nu-i nevoie să cunoști toate aceste noțiuni inutile pentru o carte de bucate. Cu ce ne ajută pe noi raza cercului atunci când învârtim mămăliga în ceaun? Bă, vă spun io, matematica e ochiul dracului! Adunări și scăderi, atât aveți nevoie! Adunați cheltuielile pe lună și scădeți zilele rămase până la salariu. Așa se face ciulamaua!
Dacă o întrebau teorema lu’ Pitagora, le răspundea că ea nu se uită în gura soroșiștilor, că ăștia vor să-i pună mărăcini în coc și să-i numere limbile de la ceas.
Mda, #proastasatului și-a făcut anti-campanie cu circul de aseară, iar eu personal mi-aș cere scuze jurnaliștilor pentru timpul pierdut. Votăm Iohannis, că măcar el a reușit cu meditațiile. Tuta asta… nici să-și pună broșa-n piept singură nu cred că e-n stare.
Bună dimineața, frumoșilor!

Pîs: #muiepsd că, dacă iese asta președinte, o să apară roata pătrată și sarmale la tub.

One thought on “Cercul de sarmale

  1. Culmea “războiului’ pentru prezidențiale; să lupți cu un neamț și să te învingă francezul Pierre Patrat la tine acasă! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: