13 Noiembrie 2019

Liviule, Liviule, ce-ai ajuns tu, Liviule! Te-am văzut ieri la teveu. Parcă ai mai albit nițel. N-am văzut cătușele, că tare mi-ar fi plăcut să te văd cum le porți. Și nici mustața! Zgâria pe careva? Cică lu’ madam Sârmăncur îi place, o fi deranjat-o și pe ea la un moment dat.
Da’ hai să-ți spun repede, au tras ăştia un Cex ieri, de s-a lăsat cu plânsete. Cică manda a lu’ mulguța ar fi zis de veorica că “e proastă, dar e proasta noastră”. Și i s-a strâmbat lu’ asta cocu de supărare! Eu cred că nu era satisfăcut de prestația participanților la cex, că de când cu alegerile li s-au ofilit trandafirii la toți. Ce să-i faci, ea vrea să fie preș-de-dinte, și-a neglijat (po)pulimea din ogradă! La final s-au împăcat. Nu știu exact în ce poziție au stat care cum, dar au ieșit tare satisfăcuți. Mulguța a zis că ea își pune obrazul pentru bărbăția lu’ manda, iar veorica a bufnit în râs. O știi și ea ceva! Cică l-a adus și pe Cordin ieri, că nu mai făceau față baronii. L-au pus în aceeași poziție, să nu mai plângă ăsta pe faianță.
A, da’ stai să vezi, că nu vrea Iohannis să se confrunte cu tuta. Asta a zis că lui îi e frică, d’aia! I-o fi, nu i-o fi, mi-ar fi plăcut să-i văd pe amândoi în ring. Z’dai seama cât aș fi avut de scris! Dar asta este, n-avem noi norocul ăsta s-o vedem pe tută în direct, fără fițuici în mână, cum se face de râs. Pun pariu că ar fi corectat-o neamțul la fiecare propoziție, și i-ar fi oferit niște meditații în privat după alegeri. Poate doar așa să învețe și ea cum e cu “negaționalismul”.
În fine, useriștii se ceartă între ei, vor să-l dea jos pe Barna, peneliștii sunt încă mahmuri după beție, restul s-au retras sub pietre, că ș-așa erau de umplutură. Și noi dăm cu #muiepsd, că mai sunt vrei două milioane care nu s-au săturat încă.
În rest, tu tot cu uleiu’? Alunecă mai bine, știu! Văd că tot încerci să ieși. Păi, eu zic că încercarea moarte n-are, exact ca iliescu. Hai, te poop, fmm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: