2 milioane de proști

Neața!
“- Decât dacă ești arogant, poți să spui ‘Am câștigat’…”
Cu asta au votat 2 milioane de români! “Decât” cu asta! Cu imunoglobina ei, cu Priștina și elicopterul, nici nu-mi vin în minte câte a mâncat din ianuarie anul trecut încoace. Pe scurt, 2 milioane de români au votat cu cine se identifică ei. Cum “orice om îi este frică”, așa și orice țară își are neinstruiții. Noi avem și un număr exact de cetățeni care, în ciuda internetului, au ales tot ziarul printat. Știți voi, ziarul cu știri limitate în locul gamei variate de informații pe care o pot găsi pe internet. Dar nu disperăm! Chiar dacă a ajuns în finală, o să iasă din alegerile astea mai ciufulită decât a venit de la Videle.
Până la parlamentare am zis că mai dau o șansă politicii românești. Dacă poporul continuă cu psdismul-comunist-bolșevic, atunci îmi voi îmbrățișa politica din țara adoptivă, că și aici e varză.
La fel ca acum 5 ani, voi vota cu Iohannis în finală. Aș scuipa pe poziția veoricăi, dar deteriorez buletinul de vot. Am înțeles că peneleul nu vrea o dezbatere cu #proastasatului, și e de înțeles. Deși, vă spun sincer, mi-ar fi dat subiect de scris vrei două zile. Acu’, orice om are demnitatea lui, nu poți schimba satelitul cu antena de cameră doar ca să prinzi bulgarii. Așa și Iohannis, i-ar trebui o lună în psdeu să-i mai scadă iq-ul, ca să poată duce o conversație cu tuta.
Veorico, noi, căpșunarii, nu te votăm! De ieșit, nu ieși oricum. Or să te sape psdiștii tăi, că doar asta e tradiție la voi. Ftvngsvf!
Bună dimineața, frumoșilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: