Lista cu secțiile de votare

Neața! Parcă mă trezesc mai relaxată de când nu mai e guvernul cexuiților la putere. Deschid știrile și văd dezastrul, că doar nu lăsau sarmale și panseluțe. Și pentru că mi-au luat muza din fruncea țării, m-au lăsat fără obiectul muncii de bat câmpii a pagubă, am zis să vă bat cuie-n cap cu mersul la vot.
Am intrat pe site-ul http://www.mae.ro/node/49479 să văd unde merg să votez, că data trecută am stat 7 ore la coadă. Am găsit o listă cu toate secțiile de votare din lume, cu adrese, dar și o hartă pentru orientarea în spațiu.
Așea! După ce dați click pe link, pentru a vedea lista secțiilor de votare, care este sub formă de “pdf”, mai dați un click pe titlul roșu, o descărcați, o deschideți și căutați țara cotropită. Cealaltă variantă este să dați click direct pe hartă și să căutați secția cea mai apropiată de locuința. Aveți răbdare cu harta, se încarcă mai greu.
Dacă aveți nevoie de ajutor, lăsați-mi un mesaj. Dar aveți răbdare și cu mine, căpșunesc până seara și răspund mai greu la mesaje.
Bună dimineața, frumoșilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: