Singurul contracandidat, plm

Neața! Aseară, în timp ce mă întorceam acasă de la căpșunit, răsfoiam știrile, că doar mă știți. Mă, și dau peste bomba asta de știre de am început să râd ca proasta singură în autobuz, de se uita lumea la mine. Fiți atenți! Cică veorica-broșa-n-coc a declarat că ea este singurul contracandidat al lu’ Iohannis care contează la prezidențiale, și că nu este arogantă spunând acest lucru. 🤦‍♀️ M-a bușit râsul instant!

Fă duamno, de câte ori să-ți explic, iarba se rumegă, nu se fumează! Io’s curioasă pe unde te plimbă ăştia, că tu chiar nu ai idee câtă lume ți-ar reface coafura! Dacă tot vrei să-ți expui draperiile, ia fă, mămică, Bucureștiul la picior, îți trimit eu gumari să nu faci bătături! Arată-ne că ai ouă ascunse sub cocul ăla și ieși în stradă să vorbești cu lumea! Dă o tură și pe la Constanța, că am niște prieteni p-acolo care te-ar cinsti cu niște pește pescuit de pescăruși, sta-ți-ar oasele-n gât! Cluj, Iași, Sibiu, Oradea, Timișoara, fă un gest și mergi pe stradă să vorbești cu oamenii! Și după ce termini, atunci să ne spui cine crezi tu că ești în fața populației!

Auzi la ea, singurul contracandidat care contează! 🤣
(Credeam că numai eu pot să bat câmpii în asemenea hal, dar mă ia asta fluierând)
Bună dimineața, frumoșilor!

One thought on “Singurul contracandidat, plm

  1. Păi nu ai văzut că au scos ăştia ditamai sondajul care o pune pe locul 2?
    Femeia se vede clar în turul 2 cu Joha. Pe mine mă distrează că ea chiar crede că ar putea avea o discuţie liberă cu Joha, o confruntare tet-a-tet ca să ne râdem puţin.
    Dacă te uiţi atentă la ştiri, când o arată făcând băile de mulţime pe la ţară, mulţimile sunt mici, oamenii săraci, iar locul unde se fac “băile” astea cred că sunt prin curţile oamenilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: