20 Octombrie 2019

Liviule, aud că vrei dizolvarea psdeului! Bravo, mă! Se pare că răcoarea îți face bine la bibilică! Da’ ce te faci când s-or împrăștia ăștia care-cum în alte partide? Deja au început, cică-s trădători, așa i-a făcut veorica. Să vezi râsu de pe lume când o rămâne doar ea și 2-3 cu limba mai lungă în partid! O să-și calculeze Cexu cu fracții, care stă deasupra merge și după egal. Să mor dacă-i înțeleg! E clar că sunt la gunoi, că nu degeaba a încercat cuc să pună bețe-n roate la avioane, dar ei tot continuă târâș-grăpiș către coceni. Acum își numesc rudele în poziții importante, că amantele le-au fost descoperite! Părerea mea e că se pregătesc de parlamentare, nicidecum de prezidențiale! Unde ai mai văzut tu candidat repetent în turul doi? Dar tuta ta îi tot dă că ea luptă împotriva lu iohannis, cică vrea o confruntare unu la unu! Să mor de râs când am auzit! Mi-o și imaginez blindată în burete, cu broșa-n piept și cu pempărsu la cur, în caz de helicopterus bacterus!

În fine, orban e noul prim-ministru, așteaptă aprobarea guvernului. Iohannis ar fi preferat anticipate, dar nu cu veorica interimară. Și e de înțeles pe o parte! Niște anticipate manevrate de psdeu e ultimul lucru de care ar avea nevoie țara! Iar învie ăștia morții să dea cu ștampila! Da’ să vezi ce vrea orban, că parcă a-nceput să-mi placă, cică visează la confiscarea averilor nejustificate. Țin-te de chiloți că rămâi fără ei!

În rest, veorica-burețica își ia #muiepsd pe la toate colțurile, puiemonta recunoaște că nu mai e același om după câtă și-a luat și el, paleologu vine cu tot soiu de eufemisme de mă pune-n cur, iar fifor îi dă cu teorii demne de latrina3. A, și barna e anchetat pentru niște fonduri europene, deși miroase cam la fel ca nebunia copiilor vânduți a lu’ iohannis, frecție la picior de lemn!

Tu ești bine? Te mai dai pe sub mașini? Încă puțin și mai ai 3 ani, un fleac! Dacă avem noroc și se finalizează toate dosarele poate apuci și colonizarea lu’ Marte! Zi lu’ mazăre să se apuce de colecția de Crăciun, că acu’ trece Haloweenu și vi se-mput dovlecii! Hai, te poop, fmm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: