13 Octombrie 2019

Bă Liviule, io cre’că iar ai stat paralel, că i-a picat guvernu’ lu’ tuta șefă! Zici că a descântat careva o găină deasupra unui ceaun cu oțet, că s-au împrăștiat psdiștii care cum a dat de mai moale! Stai liniștit, nu-i nevoie să-i mai târnui prin tribunale. N-o să mai rămână nimic din psdeu tău pân’la prima înfățișare! Degeaba a încercat ea cu plocoane de milioane, a făcut promisiuni de achitare a facturilor și a amenințat cu învierea dosarelor penale! Inclusiv partenerii de Cex au dat cu bățu’ la cenzură! Da’ i-a aranjat imediat cu excluderea din partid, că ea n-are nevoie de trădători. Mai zicea și că nu-și dă demisia, nu-i spune ei nimeni când să plece! A, da’ și-a lansat candidatura cu surle și trâmbițe! Avea tencuiala mai decolorată decât de obicei, că doar ce și-a luat cea mai mare #muiepsd din câte am dat noi pân’acu! Vezi tu, Liviule, când terminăm cu voi o să ajungeți exemple pentru cuvinte ca gunoi, dezastru, nenorocire, scursuri, lepre, că penali și corupți vă etichetează deja tot globul. Până și opriștan care este mama lui, a zis că pe gugăl îi apare poza lu veorica la căutarea ”proasta României„! Ea o tot dă că ei sunt o echipă unită, că are încredere în colegi, dar i-a trimis pe trădători la puiemonta în partid, acolo s-a format fosa septică a politicii românești.
Da’ să vezi râsu’ dracu’ ce am tras după cădere! Cordin a zis că vor urma zile negre pentru România. Lasă, mă, că negrul e mai bun decât căcăniul! Poate reușim să revenim la tricolor în câțiva zeci de ani, să nu mai vedem trandafiri roșii pe toți pereții. Până și madam bordură o susține pe veorica, că își schimbă și asta atitudinea în funcție de cum i se sucește sârma-n cur! De draci, nea discotecă a făcut pe donhuanovici cu o jurnalistă, cre’că la ultimul Cex ieșise nesatisfăcut și o fi zis să-și încerce norocul!
În fine, să revin la veorica că care a zis ea că cu gura ei că ”munca care” a depus-o este pentru buna guvernare a țării. Că care este ea așa broșată și tencuită! S-o fi văzut cum se dădea victimă, că ce face ea acum! Io am zis să o iau la mine la căpșuni, iar la alegeri o pun să stea la coadă la vot. Îi dau și o pătură, că țin trei zile alegerile, să nu răcească la coc.
În rest, Tări salivează să fie premuier, deși pro(știi) au zis că se sacrifică ei să intre la guvernare dacă li se cere. Al dracu măscărici, iar vrea prim-muistru, i s-o fi făcut dor de haștag!
Tu ești bine? Zi-le la băbăieți să-ți mai dea o pauză acum că a căzut guvernul, poate reușești să-ți bagi dopul la loc! Hai, te poop, fmm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: