Cumpănașu și lăcomia

Neața!
Ieri și azi numai despre cumpănașu și averea lui fabuloasă am citit. A, și de faptul că e al dracu de ambiguu când vine vorba despre studiile finalizate.

Băbăiatule, hai să-ți spun care este defectul principal al oricărui politician parvenit, care se victimizează pe toate ecranele și care habar nu are să aprecieze compasiunea! Lăcomia, nene!
Lăcomia în politică este exact ca zeama de varză pe tortul de nuntă! Dă bine la public, dar pute a bășini!
Ce planuri de dezvoltare a economiei ai? Cum vei vindeca sistemul educațional și de sănătate? Zi-ne, te rog, prin ce minuni o să dezvolți infrastructura?
Ești conștient că te-ai cocoțat pe o tragedie doar pentru faimă? Realizezi că atragi o atenție toxică asupra ta, iar mințile slabe se uită-n ochelarii tăi și nu-nțeleg nimic?
Și ca să mă leg puțin și de veniturile tale, de ce nu ai finanțat tu transportul copiilor pentru școală în satele din zona tragediei? Câte fapte caritabile ai făcut cu banii încasați în urma frecție pe care o numeai slujbă? Și ce-i mai important: ce fac copiii din clasa nepoatei tale ca să ajungă la școală?
Să-ți fie rușine, cumpănașule! Un om bun, integru, ar fi rezolvat problemele arzătoare dacă tot ar fi avut posibilitatea! Tu? Ți-ai cheltuit banii pe campania electorală!
Nu uita, ipocrizia se vede și prin televizor și miroase la fel ca la ceilalți politicieni de care încercăm să scăpăm!
Hai că m-am răcorit! Bună dimineața, frumoșilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: