Aim stiupid

Ghid de americănește veri veri muci pentru când îți uiți draperiile acasă și nu ai subiect de mestecat:
Fă duamno, când te-ntreabă “hau ar iu”, tu trebuie să răspunzi “aim stiupid”. Nu uita de “senchiu” și “iu uelcăm”, ca să vadă văcarii ce bine crescută ești!
În ședințe nu deschide gura până nu-ți dă voie translatorul. Eventual, pune-l să-ți facă niște fițuici, că numai cu americanii nu intra România în război.
Nu te mira de cât de înalte sunt blocurile la ei, jumatate din ele sunt parcări. Și nu cere decontarea taxiului că te faci de baftă. Tu adu toate chitanțele, ne ocupăm noi să te taxăm.
Zi lu’ Măneasca să nu fure halatu și prosoapele din hotel. Ia-le tu, că ș-așa nu știe nimeni cine ești!
Dacă vrei să te pui bine cu americanii, zi-le că ești pasionată de mitraliere. Arată-le poza cu fetițele, să vadă cât de avansată la educarea copiilor e țara ta.
Dacă tot ești acolo, bagă niște hamburgări, am auzit că-s tare sănătoși. A, și nu uita de rodeo, e o activitate pentru turiști ca tine. Să ne trimiți poze după, să-ți măsurăm cocul și tencuiala.
Să nu uiți să vizitezi triunghiul bermudelor! Am auzit că au ceva epave expuse p-acolo! O să te simți în elementul tău! Dacă reușești să te întorci, fă o oprire și în Siria! Am auzit că-i minunat în perioada asta a anului!
Toate cele (ne)bune!

Semnat,
O căpșunăreasă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: