1 septembrie 2019

Liviule ai auzit melodia aia “Fata mea este model”? Pun pariu că așa îți cântă băbăieții p-acolo, c-am auzit că ești tare sârguincios. Și să-ți zic: a dat-o de gol rovana-metal-greu pe veorica că e “primul femeie prim-ministru”, de parcă noi nu ne-am dat seama că după ultima operație a venit cu ouăle-n buzunar. Până și Fivfor a lins-o puțin, cică-i mâna de fier în mănușă de catifea, bag’samă că l-a atins pe undeva de ne-a dat asemenea detalii. Se tot lăuda tuta că ei nu ies de la guvernare, că nu sunt partidul (răz)gândacilor. Tind să o contrazic, având în vedere cum mișună psdiștii de când ești tu la bulău. Apoi, vine și trimite mesaje că s-ar bucura dacă partenerii lor s-ar întoarce, mai că-i lăcrima broșa când a zis-o.

Am auzit că a fost la constănțenii mei, și i-au făcut ăştia o primire de mai mare dragul. În loc să zică mersi că oamenii o așteptau cu abecedare, ea a crezut că a venit la circ. Îi transpirase și cocul d-atâta căldură. Vezi tu, Liviule, a crescut puțin în sondaje și are impresia că poate să meargă pe sârma lu’ Firea. A ieșit din Cex atât de siderfată că a venit iar cu fantezii de floricele pe câmpii. Cică vrea să-l dea în judecată pe Iohannis, nu-i mai place porumbu, acum vrea la pepeni.

A, da’ m-am pișat pe mine de râs când l-am auzit pe nea bretonel ce aspirații are. Cică vrea să devină președintele organizației de femeilor social-democrate. Așa e, orice organizație de psdiste are nevoie de un mascul feroce în frunte, că doar d’asta se strâng atâtea femei într-un singur loc. Ăsta deja se vede șeic, cu coada de cămile în fața cortului. În rest, eu sunt bine, mă doare-n cot de cum ești tu! Mă bucur să văd cum psdeu tău e-n cădere liberă, și văd că nu mai e cazul de #muiepsd, au grijă vitele să fumeze destulă cucută și dau în gropi cu stil. Hai, te poop, fmm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: