Veorica și baticul

Bună ziua, duamna Veorica! Toate respektele mele, duamnă, pentru orificializarea poziției la partid și cantindantura la coceni! Nici nu se putea una mai portivită la cîrmuirea țării, că cum faci tu nu face nimenea!
Am văzut ca-ți fost la Satu-Mare ca venit Crăciunul șa-ți plecat ncărcată dă daruri multe. Și baticul ăla ce se mai potrivea cu broșea, bănuții din coc vă mai lipseau și se complecta ținuta. Foarte frumos din partea premarului să va-ștepte cu copchii, pâine și sare. Exzact ca pă vremea lu mpușcatu, putreziar doctrina.
Mea plăcut și ceremonia dă la Cex pe ritmuri dă box. Ce dă oameni vă pupară! Io crecă și dacă eșeați la parc sau la mol, tot așea tăbăra lumea să vă ureze, că tare adorată și strigată mai sînteți.
Mai puțin moșu ăla cu 4-5 neveste, de zici căi pașă. Se retrage iel dă la guvernare, că ie ofticat că nu la-ți ales pă iel la prezedențeale. Râdea ca curca pă centură, că acu miroase altă mâncarea dă pește. Se dă iel jos de pe scaunul senatului că nui convine cuiele din șezut. S-ăi fie rușine!
Da am auzit k aveți concurenți sărioși la alegeri. Funariu ăla nea promis diamante, de parcă cu alea construiește șosele. Și actorul ăla care cerșea prin filme, azi îl văzui la cerșit partid. Și sa ales cu alde și pro(știi), cică îl susțin ei cu tot. Vîndut, duamnă! Asta scrie pă iel!
Fă duamn-o, io am ncredere în tine că o să ajungi la turu doi, k ești frumoasă și dășteaptă,  crăpațiar năcazurile și lovitear florile!
V-ă poop șî v-ă respekt!

Semnat,
O căpșunăreasă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: